zondag 3 november 2013

Hanging basket en mandje van xxl garen

 Van een grote bol xxl garen van het merk Hoooked heb ik deze hanging basket en een opbergmandje gehaakt. Ik had de bol gekocht op de Kreadoe waar ik donderdag samen met mijn mams heen ben geweest. Ontzettend leuk was het! Heel gezellig en van alles gescoord. Meteen met deze leuke zachtroze bol aan de slag gegaan. Het patroon van de hanging basket komt bij Stijl en zo vandaan. Een leuk en gemakkelijk patroon, het was in een middag af! Ik vind deze basket erg leuk voor het opbergen van bijvoorbeeld handdoekjes in de badkamer maar ook in de kinderkamer voor de knuffels, aan de kapstok voor sjaals, mutsen wanten of natuurlijk kun je er ook bolletjes wol in stoppen!
Van het garen dat ik nog over had heb ik dit bijpassende mandje gehaakt (zonder patroon, zelf bedacht) het lijkt me handig om er luiers, cremes en andere verzorgingsproducten in te doen voor bij Robyn op het kamertje. Natuurlijk is ook dit mandje voor heel veel doeleinden geschikt denk aan make-up spulletjes, haarspeldjes, (baby) sokjes enz, enz. De bloem heb ik zelf bedacht, supersimpel en het gaat als volgt: haak een magische ring, haak in de ring 6 vasten, sluit met een halve vaste, haak 4 lossen, halve vaste in de volgende vaste, 4 lossen, halve vaste in de volgende vaste en herhaal dit nog 4 maal zodat je zes blaadjes krijgt. Sluiten met een halve vast en afhechten. Ik heb in het midden een klein stoffen bloemetje genaaid maar een leuke knoop er middenin is ook heel leuk! 
 Nou, dit was het weer even voor vandaag. Ik post niet vaak hoewel ik wel heel veel haak en alweer zoveel leuke dingen af heb! Het komt er gewoon niet altijd van. Ach, dit is vast herkenbaar!
Voor nu, leuk dat je langskwam en tot de volgende post maar weer.
Liefs, Linda.

8 opmerkingen:

 1. ik zag u blogje via andere haker...gezellig ik zal zeker langs komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice idea. :)
  Would you like to follow each other via GFC?

  Let us celebrate Christmas together! :)
  ❤ ☯ ☮ Blogger Christmas 2013 - Join us ☮ ☯ ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is a great theme BUT, there are lots of problems with Headers!!
  Top Ten Web Hosting Revi5ews

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, I love your blog, is beauty, I love the colors, I love your crochet, visit my blog too,hugs from Brazil.
  http://www.titacarre.com
  http://elo7.com.br/titacarre

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Linda, que buena idea para guarda pañales!!!!, me encantan tus trabajos, son muy bonitos!

  BeantwoordenVerwijderen