zondag 1 september 2013

Gehaakte gymtas

Voor onze oudste dochter haakte ik een hele tijd geleden al deze gymtas. Het patroon komt van het blog van Claire van haken en meer. Het is zo'n leuke tas om te haken! Vanmiddag heb ik er eindelijk de voering ingemaakt (die ik ook al maanden geleden had gekocht!) en het was eingenlijk zo gedaan! Amber is er superblij mee en hij gaat dan ook morgen mee naar school. Hier is nu de vakantie ook ten einde, het normale leventje begint weer! De meiden hebben super veel zin om weer te beginnen, Amber in groep 5 en Jade in groep 3. Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal weer gaat.
Aan de tas nog een sleutelhanger van lief! gehangen, het paste er qua kleur zo leuk bij. En ja nu wil Jade er ook eentje! Ze keek een beetje beteuterd toen ik vertelde dat ik deze tas voor Amber heb gehaakt. Dus......natuurlijk ga ik er ook eentje voor haar maken! Maar eerst mijn kussen af! Eindelijk weer grijs katoen kunnen vinden zaterdag dus ik kan weer door. Het wordt een bloemen kussen, naar het patroon van Attic 24 erg leuk om te doen. Ga nog even een toertje haken nu.

Leuk dat je even langskwam en tot de volgende keer maar weer!
Liefs, Linda.

3 opmerkingen:

 1. Zo begint het nieuwe schooljaar voor Amber heel kleurrijk. Super dat ze zo een creatieve moeder heeft. Dat Jade ook graag eentje wil, kan ik goed begrijpen. Welke kleuren worden het voor haar? Het klompje van 'lief' viel mij ook direct op. Top! Morgen gaat Amber met trots naar groep 5. Ik wens haar veel plezier!
  Ook Jade veel plezier en succes in groep 3! Leren lezen, schrijven, rekenen... spannend!
  Groetjes en succes met je kussen (ik ben ook bezig met hetzelfde patroon hihi)
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zeg, wat een prachtige gymtas is het geworden.
  Heel herkenbaar dat kleine zus er nu ook eentje wilt hebben. Hier precies zo, ik moet ook van alles 2 maken. hahaha.
  Groetjes ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er heel goed uit en lekker vrolijk.
  Daar zal ze veel plezier van hebben.
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen