zondag 11 november 2012

Uilenmutsje

Dit uilenmutsje heb ik gehaakt voor Elisa, zij fotografeert baby's en kindjes en gebruikt daarbij allerlei leuke accessoires. Een tijdje geleden heeft ze ook onze meiden op de foto gezet met roze wijde tule rokjes aan, erg leuk! Ze wilde graag een uilenmutsje om te kunnen gebruiken bij fotoshoots met pasgeboren baby's en aangezien zij beter is in fotograferen dan in haken ;-)) heb ik voor haar dit mutsje gehaakt! Het patroon is weer van mijzelf maar ik heb wel naar wat voorbeelden gekeken zo hier en daar. Hier kun je een (engels) patroon vinden. Ik ben erachter dat ik toch het liefst gewoon mijn eigen dingetje doe, ik zie iets leuks of ga opzoek naar iets en bedenk dan mijn eigen patroon erbij. Snel vanmiddag nog even wat foto's gemaakt van het uiltje want inmiddels heeft Elisa het gekregen.Fijne avond nog en tot de volgende post!
Liefs, Linda.

5 opmerkingen:

 1. Dit is echt een grappig mutsje geworden!! Is altijd leuk om zoiets te haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owh... ENIG! ik lees: Elisa... mhm...mijn dochter heet Elisa... hahahahaha... maar helaas... super gaaf is die hoor. en je popje hieronder ook al.. je bent helemaal in je haak element :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och kijk nou wat een leukerd! Ik moet toch ook eens mutsjes haken. En deze is zo leuk. Uiltjes zijn toch echt wel de trend van vandaag he.
  Al zie ik mezelf er niet zo snel mee lopen ;).
  Maar ik moet er toch maar eens mee beginnen, al ben ik nu weer bezig met wat anders, een kerstboompje. Ook een eigen ontwerp, met inspiratie hier en daar. Leuk hoor.
  Jij ook een fijne haakavond ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. .......en dan kan ze ook nog eens prachtig haken....wow!
  Wat een enig mutsje!! Heel leuk dat je dat gemaakt hebt voor een fotoshoot....
  En weet je wat mij ook zo fijn lijkt, dat je niet je hele tafel onder de scrapspullen hebt liggen, en je kunt er heerlijk mee op de bank zitten, vind je ook niet?
  Lieve groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen