maandag 29 oktober 2012

De deken is af!


Lieve allemaal, Afgelopen week heb ik mijn deken afgemaakt! Het was een behoorlijke klus maar wel heel leuk om te doen. De wol die ik gebruikt heb is van de Aldi! Het is 20%wol met 80% acryl. Het is lekker zacht en warm en heel fijn om mee te haken. Ik heb de deken gehaakt met haaknaald nr 4. en het patroon komt hier vandaan. Het is een heel makkelijk patroontje, gewoon granny's haken. Zelf heb ik op de hoeken met twee kleuren gewerkt en er een bloem op gehaakt. Het patroon van de bloem heb ik bij Petite Fee vandaan, ik heb alleen het eerste gedeelte van het patroon gebruikt dus alleen de bloem en niet de granny eraan vast. De bloem heb ik later op de hoeken vastgezet. Er zit ook een hele mooie rand helemaal langs de deken heen, deze kun je op de foto niet zo heel goed zien maar maakt het zo mooi af! De deken is heerlijk warm en de meiden maken er al flink gebruik van, ze kruipen er lekker s'avonds mee op de bank! Momenteel ben ik bezig met een poncho/ sjaal voor mijzelf, binnenkort zien jullie het resultaat.
Fijne week! Liefs, Linda.
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

  1. Je deken is prachtig geworden! Wat zal die heerlijk warm zijn. Heel leuk gedaan, die bloemen erop. Fijne week en veel plezier met het haken van je poncho/sjaal!
    Groetjes, Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Lin,
    Nou ik ben natuurlijk ook maar even volger bij je geworden op je haakblog. Het ziet er erg mooi uit. Je deken is erg mooi. Ik kan me voorstellen dat de meiden daar graag onder willen liggen. Ook je andere haakwerkjes zijn leuk.
    Ik zie ze donderdag vast wel.
    Tot dan,
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige deken is het geworden met hele mooie kleuren. De deken zal zeker van pas komen deze winter.
    Ziet er allemaal heel gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hai Linda, jee wat een haaktalent ben jij ook zeg! Geweldig! Lijkt me super leuk om te kunnen en te doen.
    Vroeger heb ik wel eens een haaknaald vast gehad maar ik kwam niet verder dan een pannenlap hoor, hihi! Vooral je baby ugs vind ik helemaal geweldig! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je dit toch snel gedaan! Ik wil al zo lang granny squares gaan haken, maar het komt er niet van...
    Jouw deken ziet er lekker warm en zacht uit, mooie kleuren!
    Groetjes en succes met je poncho!
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, prachtige deken en je zal er vast heel veel plezier van hebben. Die prachtige details maken het echt af.

    BeantwoordenVerwijderen